Bulgarian Citizenship by Investment

We hebben onze eigen SEO tool ontwikkeld, waarmee je een heel goed overzicht krijgt van de keywords die echt belangrijk zijn:

Het Bulgaarse Burgerschap Beleggingsprogramma is een aantrekkelijke kans voor buitenlandse investeerders en rijke personen om van visumvrije toegang of toegang tot visum aan te komen tot 157 landen en gebieden, Bulgaarse burgerschap voor de familieleden en vele andere voordelen.

Ons advocatenkantoor is gespecialiseerd in het helpen van EU- en niet-EU-onderdanen om Bulgaarse burgerschap en paspoort te verkrijgen door middel van investeringen. De buitenlandse investeerder kan investeren in een gecertificeerd overheidsproject (projecten in toerisme, industrie en lokale ontwikkeling zijn beschikbaar) of in staatsobligaties. De investering in staatsobligaties is volledig gegarandeerd en beveiligd door de Bulgaarse regering. De Bulgaarse wetgeving maakt het mogelijk om EU-burgers en niet-EU-onderdanen binnen twee jaar Bulgaars paspoort te krijgen en de investering wordt aan het einde van deze periode volledig terugbetaald met de rente.

Category: