Bulgarian Citizenship by Investment (fast-track)

We hebben onze eigen SEO tool ontwikkeld, waarmee je een heel goed overzicht krijgt van de keywords die echt belangrijk zijn:

Rankshaper.com

"Citizenship & Investments" LLC is een consultancybedrijf dat actief wettelijke en administratieve ondersteuning biedt aan vermogende klanten die Bulgaars burgerschap door investeringen willen verkrijgen. We hebben voldoende internationale expertise en hebben als volwaardig lid van de VD&A-groep ook toegang tot lokale kennis en ondersteuning in Bulgarije. Op die manier kunnen we onze klanten een ongeëvenaard serviceniveau bieden.

Met kantoren in Dubai, Hong Kong en Bulgarije zijn we in staat om alle regio's van de wereld te bestrijken, waar de waarden van 'Global Citizenship' het meest gewild zijn. Onze specialisten reizen het hele jaar door naar alle uithoeken van de wereld om potentiële klanten te ontmoeten of deel te nemen aan internationale evenementen, als panelleden en sprekers van vele internationale immigratie-evenementen voor investeringen.

Hoewel de kern van onze dienstverlening bestaat uit het verlenen van sleutelklare hulp bij het verkrijgen van het EU-burgerschap (Bulgaars), zijn we er trots op dat onze steun veel verder gaat dan dat. Onze specialisten adviseren cliënten over verschillende belastinggerelateerde kwesties, wettelijke naleving van EU-regels en -voorschriften en verstrekken uitgebreid vermogensbeheeradvies.

Category: