Clean Sun Panels

We hebben onze eigen SEO tool ontwikkeld, waarmee je een heel goed overzicht krijgt van de keywords die echt belangrijk zijn:

Reinigen zonnepanelen

Veel mensen denken dat zonnepanelen op natuurlijke wijze door regenwater schoongespoeld worden en daardoor geen extra onderhoud nodig hebben. Helaas is dat niet waar regenwater zorgt juist voor extra vervuiling van u zonnepaneel. Daardoor dat de rendement ook steeds meer zal afnemen.

Om het maximale rendement uit uw zonnepanelen te halen is het belangrijk om de panelen minstens 2 keer per jaar professioneel te laten reinigen. Zonder gebruik van agressieve chemicaliën.

Wij gebruiken voor de reiniging van zonnepanelen osmosewater van hoge kwaliteit. Hierdoor hoeven we geen reinigingsmiddelen te gebruiken, die de werking van de zonnepanelen negatief beïnvloeden. Met speciale zachte borstels en osmosewater reinigen we uw zonnepanelen zodat u weer optimaal gebruik kunt maken van de zonne-energie.De reiniging verlengt tevens de levensduur van uw zonnepanelen.

Wilt u ook uw zonnepanelen schoon hebben en weer een optimaal rendement behalen bel dan voor een afspraak 06-83838861 of mail naar
[email protected]

Wat kost zonnepanelen reinigen?

Dat hangt van heel veel factoren af. Vraag daarom een vrijblijvende offerte aan.
Vraag vrijblijvende offerte aan bij Clean Sun Panels
Contactgegevens

Pletzersstraat 21
6213 HG Maastricht
Nederland

06-83838861
[email protected]
Clean Sun Panels

– Duurzame schoonmaak

– Hogere opbrengst van 3 tot 5%

– Flexibiliteit

– Voordelige prijs

– Vertrouwd

– Veilig

– Meer rendement

– Snelle uitvoering
Voordelen van reinigen

– Uw panelen haalt optimaal rendement door een goede reiniging.

-Er wordt alleen gereinigd met osmose water.

-Geen beschadiging aan uw panelen.

-Langere levensduur van uw zonnepanelen.

Category: