Incassobureau Toucher Finance

We hebben onze eigen SEO tool ontwikkeld, waarmee je een heel goed overzicht krijgt van de keywords die echt belangrijk zijn:

Rankshaper.com

Advisering debiteurenbeheer

Voor een goed debiteurenbeleid dient u te beginnen bij het begin. Goede algemene voorwaarden en een correct facturerings- en aanmaningsproces. Wij adviseren u graag daarover tegen een scherp tarief.

Indien uw algemene voorwaarden aandacht behoeven dan bieden wij u de mogelijkheid om deze tevens tegen een scherp tarief te laten screenen en evt. aan te laten passen daar waar nodig. Wij werken daarvoor samen met een gespecialiseerde en vakkundige juridische partner.

Buitengerechtelijke incasso

In de buitengerechtelijke fase van de incassoprocedure beweegt Toucher Finance uw debiteur tot betaling, zonder tussenkomst van de rechter. Via een brief, mail en telefoongesprekken bewegen wij uw debiteur tot betaling. Uiteraard met klantbehoud en waarbij geldt afspraak is afspraak!

Omdat wij begrijpen dat u als klant wilt weten wat er speelt, houden wij u telkens op de hoogte van het verloop, zodat u weet wat u kunt verwachten.

Category: