PU Giethars - Polyservice

We hebben onze eigen SEO tool ontwikkeld, waarmee je een heel goed overzicht krijgt van de keywords die echt belangrijk zijn:

POLY-PUR GIETHARS PS 115 SET
Poly-Pur bestaat uit Poly-Pur PS 115 A en B component
€ 41.38 incl. BTW
Voor 15.00 uur besteld vandaag verzonden. Afhalen in Amsterdam of Nieuwerkerk a/d IJssel
Leverbaar in sets van 2 kg, 10 kg en 60 kg.

Snelle 2 componenten polyurethaan giethars. Praktisch reukloos. Toe te passen voor het maken van slagvaste en dunwandige gietstukken. Door de lage viscositeit van de giethars is de kans op luchtinsluitingen in het gietstuk minimaal. Gietstukken zijn al na 15 tot 30 minuten uit de mal te nemen.

Poly-Pur, onze polyurethaan producten. Wij leveren o.a. harsen, lijmen, gietschuim, rubber, compound, giethars en gietvloeren. Poly-Pur wordt toegepast als isolatie, als basis van vormstukken, als mal voor gietstukken, als ballast in de kiel, vastgieten van de schroefas, als giet- of coatlaag op vloeren en vele andere doeleinden.

Voorbeeld van toepassingen: hardschuim voor drijflichamen, thermische isolatie, modelkernen en artistieke projecten. Voorbeeld van één component toepassingen: het afcoaten van hout, beton, gips en klei. U herkent deze producten in onze vestigingen en op onze website aan het gele etiket.

Category:

Tags: