Renovatiecentrum Noord Nederland

We hebben onze eigen SEO tool ontwikkeld, waarmee je een heel goed overzicht krijgt van de keywords die echt belangrijk zijn:

Kunststof kozijnen:
Kozijnprofielen zijn er in een grote verscheidenheid aan uitvoeringen waardoor u als klant de mogelijkheid heeft om kozijnen te laten plaatsen die naadloos aansluiten op uw wensen.

Renovatiecentrum Noord Nederland is erkend dealer van Deceuninck Zendow kozijnen.
Deceuninck Zendow kozijnen staan aan de top van het segment op het gebied van kwaliteit, uitstraling, gebruiksgemak en inbraakveiligheid.
Uiteraard worden alle kozijnen geleverd met een KOMO keurmerk (kwaliteitsgarantie) en zijn de kozijnen SKG gecertificeerd (inbraakveiligheid).
De kozijnen zijn leverbaar in diverse kleuren en structuren, te weten:

massa gekleurd: Dit is de basisuitvoering van kunststof kozijnen, ook wel de door-en-door kleur genoemd.
De kozijnen zijn dan leverbaar in de kleuren wit (ca. RAL 9016) of gebroken wit (creme, ca. RAL 9001) en hebben een gladde oppervlaktestructuur.

houtnerfstructuur: De kozijnen kunnen worden voorzien van een houtnerfstructuur aan de binnen- en/of buitenzijde.
Hierdoor krijgen de kozijnen een natuurlijkere uitstraling (zijdeglans) waardoor de kozijnen nog meer een eenheid vormen met uw woning. Houtnerfstructuren zijn leverbaar in een groot aantal kleuren waardoor u de kozijnen helemaal aan uw wensen kunt aanpassen.

decoroc coating: Decoroc is een exclusieve, gepatenteerde bekleding van Deceuninck met een satijnachtige uitstraling en een ruwe textuur. Uitvoerige tests bewijzen dat Décoroc kozijnen duurzaam en vuilwerend zijn, bestand zijn tegen slechte weersomstandigheden, kras- en schokbestendig zijn én hun kleur behouden. Zelfs graffiti en eventuele cementvlekken kunt u van de Decoroc profielen verwijderen zonder deze te beschadigen.

Category: