Website aanmelden bij Google

We hebben onze eigen SEO tool ontwikkeld, waarmee je een heel goed overzicht krijgt van de keywords die echt belangrijk zijn:

Ken je Altavista nog? Van de rits zoekmachines die door de jaren heen is opgekomen is Google verreweg de belangrijkste. Daarom is het belangrijk om je site aan te melden bij Google.

Hoe werkt Google?

Google heeft een stukje software, een zogenaamde bot, die razendsnel zoveel mogelijk webpagina's downloadt en analyseert. Daarom is het bijvoorbeeld ook belangrijk dat je website altijd online is, ook als je geen menselijke bezoekers op je site hebt. Als Googlebot jouw site belangrijk vindt komt ie namelijk erg regelmatig terug op je site. Bij "belangrijke" sites zoals nu.nl en hyves.nl komt ie waarschijnlijk zelfs meerdere keren per seconde langs.

Zelf aanmelden

Je kunt makkelijk zelf je site aanmelden bij Google. Als je je site zelf aanmeldt duurt dit echter vrij lang voordat Googlebot ook echt langskomt om je website te indexeren. Het is zelfs de vraag of je website zelf aanmelden bij Google zelfs wel echt iets uithaalt.

Het is daarom beter om een link naar je site toe te voegen vanaf een andere goed geindexeerde site. Siteaanmelden.eu is net van start gegaan, maar je kunt nu al zelf hier snel, gratis en makkelijk een link naar je site toevoegen en dan wordt je site binnen korte tijd geindexeerd door Google en ook door andere nog relevante zoekmachines als Yahoo en Bing.

Unieke content

Een link van deze site naar je eigen site werkt het beste als je een uniek stukje tekst schrijft voor siteaanmelden.eu, dus niet zomaar een tekst van je eigen site kopieren: omschrijf je website in nieuwe woorden zodat Google de tekst hier niet eerst tegenkomt.

Als Google namelijk tekst als eerste op een andere site tegenkomt kan het zijn dat de ranking van je eigen site omlaag gaat.