Gegarandeerd Geslaagd

We hebben onze eigen SEO tool ontwikkeld, waarmee je een heel goed overzicht krijgt van de keywords die echt belangrijk zijn:

Binnen 6 uur slagen voor het theorie-examen!

Wil jij snel slagen voor het theorie-examen? Met behulp van professionele begeleiding van onze instructeurs word jij binnen 6 uur klaargestoomd voor het theorie-examen.

Hiervoor hebben wij een lesprogramma ontwikkeld dat volledig gericht is op de gestelde normen van het CBR, daarnaast beschikken wij altijd over de nieuwste examenvragen! Hierdoor is voorbereiden niet meer nodig. Door middel van diverse slimme trucjes en ezelsbruggetjes in onze theoriecursus maken wij het makkelijk om de leerstof te onthouden. Wij bieden 100% examen gerichte cursussen, waardoor jij met gemak in één keer kunt slagen! Onze cursussen zijn voor zowel motor als auto beschikbaar!

Dagelijkse theoriecursus
Er worden dagelijks theorie dagcursussen gegeven. Tijdens de theoriecursus doe je volledige kennis op, op het gebied van verkeerstheorie. Je wordt getraind voor de wet- en regelgeving, verkeersborden, verkeerstekens, verkeersinzicht en gevaarherkenning. Tijdens de theoriecursus worden alle onderdelen apart behandeld, waardoor eventuele voorbereidingen overbodig zijn. Daarnaast is het speciaal ontwikkelde lesprogramma volledig gericht op het theorie-examen bij het CBR. Dankzij het gebruik van de nieuwste examenvragen, ezelsbruggetjes en slimme trucjes waardoor je de stof makkelijk kunt onthouden maken wij het voor iedereen mogelijk om zonder moeite te slagen voor zijn theorie-examen! De theoriecursus is inclusief alle lesmaterialen en vervoer vanaf de cursuslocatie in Rijswijk (nabij Den Haag en Zoetermeer) naar het CBR en weer terug. Daarbij komt dat als je niet geslaagd bent, je de theoriecursus gewoon gratis weer opnieuw mag volgen, volledig op onze kosten! Je hoeft dan alleen zelf je examen te reserveren.

Het theorie-examen voor de auto bestaat uit twee delen

  • 25 vragen over gevaarherkenning
  • 40 vragen over verkeersregels en verkeersinzicht

Het theorie-examen voor de motor bestaat 50 vragen
Het theorie-examen voor de motor bestaat uit 50 vragen, hiervan moet je 44 of meer vragen goed beantwoorden.

Wanneer ben je geslaagd voor het theorie-examen?
Je moet minimaal 13 van de 25 vragen over gevaarherkenning en 35 van de 40 over verkeersregels en verkeersinzicht goed hebben beantwoord.

Ook in één keer slagen voor je theorie-examen?
Schrijf je nu in!

Category: