Trouwambtenaar Rick

We hebben onze eigen SEO tool ontwikkeld, waarmee je een heel goed overzicht krijgt van de keywords die echt belangrijk zijn:

Ik ben buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand (BABS) in de gemeente Houten en als zodanig beëdigd. Omdat ik al beëdigd ben kan ik in vrijwel iedere gemeente voor een dag benoemd worden. Voor het benoemen kan de gemeente waar jullie willen trouwen, wel kosten in rekening brengen. Dit is per gemeente verschillend.

De kosten, die ik reken (€ 250,=), komen daar dan nog bij. Als je bij die gemeente aangeeft, dat ik jullie trouwambtenaar zal zijn, regel ik de rest met die gemeente.

Er is geen grotere eer dan betrokken te worden bij iets wat zo persoonlijk is als een huwelijksdag. Mijn werkwijze is dan ook zeer persoonsgericht.

Als jullie in Houten trouwen, klik dan eerst op mijn foto op deze pagina. Als je dan je voornemen om een huwelijk aan te gaan bij de gemeente Houten meldt (vroeger: in ondertrouw gaan), kun je daar aangeven, dat je door mij getrouwd wilt worden. Ik krijg dan van de gemeente Houten een vergoeding.

Een gemiddelde ceremonie duurt ongeveer 40 minuten. Overigens maakt het voor mij niet uit hoe lang de ceremonie duurt.

Category: